Algemene voorwaarden !

Noe massage Kerkrade gaat ervan uit dat u, wanneer u een afspraak maakt bij Noe Massage, kennis heeft genomen van onderstaande Algemene Voorwaarden en dat u hiermee akkoord gaat. 
Bij Noe Massage worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kunt u eventueel worden doorverwezen naar de huisarts.
De klant is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij tijdens het voorafgaande gesprek verstrekt, zodat de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uitgevoerd kan worden.
Bij hartaandoeningen, ernstige vaataandoeningen, trombose, koorts, infectie en infectieziekten (griep, long- en keelontsteking), zwangerschap tot de 14e week, besmettelijke huidziekte, kanker, gebruik van drugs of alcohol, gebruik van medicijnen als bloedverdunners, antibiotica en antidepressiva kan er helaas geen massage gegeven worden.
Alle persoonlijke en medische gegevens die u voor of tijdens de massage verstrekt worden vertrouwelijk behandeld.
Noe Massage kan niet aansprakelijk gesteld worden voor negatieve resultaten (schade en of letsel, bij- of nawerkingen), al dan niet door onjuiste informatie of verzwijgen van blessures en/of ziektes.
Noe Massage kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
De diploma’s/certificaten die behaald zijn, zijn voor u als klant te zien in onze praktijk.
Wederzijds respect in een veilige sfeer en goede hygiëne zijn een vanzelfsprekendheid tijdens een massage.
Bij Noe Massage kunt u cadeau bonnen kopen, het bedrag is door u zelf te bepalen. Cadeau bonnen zijn 1 jaar gelding na aan koop datum. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.
Bij Noe massage betaald u eerst uw massage voordat er gemasseerd gaat worden. 
Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit bij Noe Massage. Klanten die hier wel om vragen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom. In sommige gevallen zullen wij ook politie inschakelen en een klacht in dienen.

Wij hanteren de prijzen voor massages die bij ons in de salon ophangen of zoals op onze website staat aangegeven. Verouderde folders en of berichten van Noe massages zijn niet meer geldig. Prijzen wijken alleen af bij kortings-acties!

NIEUW bij Noe massage

Betaal verzoek bij Noe massage (vanaf september 2019)
Als u een afspraak plant bij Noe massage dan betaald u een gedeelte aan ( € 20.- ) en de rest wordt voldaan als u de afspraak hebt in de praktijk. De aanbetaling wordt gedaan via een betaal verzoek (ideal betaling), wordt deze niet betaald dan vervalt ook uw afspraak. Op het betaal verzoek vermelden wij datum, tijd en welke massage u wenst. De massage afmelden doet u Minimaal 2 dagen van te voren, dan plannen wij graag een nieuwe dag voor u in.
—– bij niet nakomen van de afspraak, of tijdig afmelden vervalt uw aanbetaling —–

Bij het ondergaan van een massage accepteert u automatisch de algemene voorwaarden.

Kvk. 65815343 
Start 13-04-2016