Noe massage aanbod en prijzen.
Thaise massage praktijk geopend van
Maandag tot vrijdag, 10.00 uur t/m 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur t/m 18.00 uur
Nieuwstraat 148 - 6461KA - Kerkrade. Mobiel :(0031) (0)610087684

U bent in behandeling bij een arts ivm met uw klachten ? raadpleeg dan eerst de arts of een Thaise massage raadzaam is.
Half uur massage kost € 25.- U wilt langer masseren ? dit kan in overleg met Noe.

 

Hoofd, nek en schouder massage
Dagelijkse spanningen, stress kunnen ervoor zorgen dat er in de schouders, schouder bladen, je nek en hoofd blokkades ontstaan waardoor minder bloed naar je hoofd stroomt.
€ 40.- 1 uur

 
Voetreflex massage
Alle organen, lichaamsdelen, zenuwen en klieren zijn verbonden met bepaalde reflexzones in de voet. Door deze reflexzones te masseren komt er een betere doorbloeding en energie doorstroming op gang.
€ 37.50 1 uur
 

Thaise olie massage 
ontspanningsmassage 
Thaise olie massage is een massage waarbij het lichaam zachtjes wordt gemasseerd. Alle stress verdwijnt uit je lichaam, je ervaart een heerlijk loom en relaxed gevoel. Velen dromen heerlijk weg tijdens een olie massage en komen tot rust.
€ 42.50 1 uur

 
Traditionele Thaise massage
De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en de spieren worden ge masseert zodat ze weer soepel worden.
€ 45.- 1 uur
 
Kinder massage
Als je kinderen op een goede manier masseert, kun je het zelfvertrouwen op een nonverbale en prettige manier een flink duwtje in de rug geven ! En dit effect wordt bij regelmatige massage alleen maar groter.
€ 22.50 half uur en € 35.- 1 uur
 

DUO massage
Tijdens een duo massage kunt u samen met een ander, bijvoorbeeld uw partner, collega of vriend/vriendin, even lekker wegdromen. Een massage kan een ontspannende werking hebben, wat van pas kan komen bij een stressmoment of simpelweg een momentje voor jezelf.
€ 75.-1 uur - 110.- 1,5 uur
€ 135.- 2 uur

 
Look Pra Kob massage
( herbal kruiden massage )
Volgens de oude traditionele Thaise medicijnwetenschap kunnen pijnen en spanningen, die niet met drukpuntmassage of andere massages weggenomen kunnen worden, beter behandeld worden met een warm kruiden kompres.
€ 45.- 1 uur
 
Voor een heerlijke ontspan massage, maar ook voor uw spierklachten kunt u terecht bij Noe massage. Maak wel eerst een afspraak bij Noe massage.

Contact via facebook
kvk 65815343