Algemene voorwaarden !

Noe massage Kerkrade gaat ervan uit dat u, wanneer u een afspraak maakt bij Noe Massage, kennis heeft genomen van onderstaande Algemene Voorwaarden en dat u hiermee akkoord gaat. 
Bij Noe Massage worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kunt u eventueel worden doorverwezen naar de huisarts.
De klant is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij tijdens het voorafgaande gesprek verstrekt, zodat de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uitgevoerd kan worden.
Bij hartaandoeningen, ernstige vaataandoeningen, trombose, koorts, infectie en infectieziekten (griep, long- en keelontsteking), zwangerschap tot de 14e week, besmettelijke huidziekte, kanker, gebruik van drugs of alcohol, gebruik van medicijnen als bloedverdunners, antibiotica en antidepressiva kan er helaas geen massage gegeven worden.
Alle persoonlijke en medische gegevens die u voor of tijdens de massage verstrekt worden vertrouwelijk behandeld.
Noe Massage kan niet aansprakelijk gesteld worden voor negatieve resultaten (schade en of letsel, bij- of nawerkingen), al dan niet door onjuiste informatie of verzwijgen van blessures en/of ziektes.
Noe Massage kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
De diploma’s/certificaten die behaald zijn, zijn voor u als klant te zien in onze praktijk.
Wederzijds respect in een veilige sfeer en goede hygiëne zijn een vanzelfsprekendheid tijdens een massage.
U kunt een afspraak niet nakomen ! dan gelieve 2 dagen van te voren dit door geven zodat wij iemand anders in die tijd kunnen in plannen.
Massage afmelden doet u via ons mobiel nummer ( 0031 ) 06.33.505.188
Bij Noe Massage kunt u cadeau bonnen kopen, het bedrag is door u zelf te bepalen. Cadeau bonnen zijn 1 jaar gelding na aan koop datum. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.
Bij Noe massage betaald u de eerste keer uw massage voor uit, dit kan doormiddel van een Tikki. Daarna rekent u gewoon af a contact aan de balie
Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit bij Noe Massage. Klanten die hier wel om vragen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom. In sommige gevallen zullen wij ook politie inschakelen en een klacht in dienen.

Wij hanteren de prijzen voor massages die bij ons in de salon ophangen of zoals op onze website staat aangegeven. Verouderde folders en of berichten van Noe massages zijn niet meer geldig. Prijzen wijken alleen af bij kortings-acties!

NIEUW bij Noe massage

Maak gebruik van ons online reserverings-systeem. Zo kunt u zien waar en wanneer er een plak vrij is voor een massage.
Klik hier voor de agenda !

Bij het ondergaan van een massage accepteert u automatisch de algemene voorwaarden.

Kvk. 65815343 
Start 13-04-2016