Tok Sen therapie

Sinds februari 2019 nu ook Tok Sen therapie bij Noe massage

Met een hamertje en diverse beiteltjes worden uw spieren weer soepel los gemaakt. De trillingen die hierdoor ontstaan dringen diep door op de energiebanen in het lichaam. Het zorgt ervoor dat blokkades worden opgeheven en de stroming in de energielijnen wordt bevorderd. Van origine wordt Tok Sen als zelfstandige behandeling gegeven. Echter, er kan een combinatie plaatsvinden met andere Thaise massage technieken. Deze vibraties werken diep door op het bindweefsel en de spieren en activeren de energielijnen (Sen, meridianen).

Wat doet een Tok Sen massage !

Biedt pijnverlichting
Verbetert de bloed circulatie
Verwijdert energie blokkades
Helpt bij zenuw problemen

Tok Sen therapie helpt met fysieke pijn, spierspanning, energie blokkades, bloedsomloop en zenuwen problemen.

Wie neemt het beste geen Tok Sen therapie?

Tok Sen mag niet worden ontvangen als u zwanger bent, last heeft van hoge bloeddruk, bij gebruik van bloedverdunners, fibromyalgie, spit, reuma, gebruik van antibiotica, cardiovasculaire aandoeningen zoals trombose, aderontsteking, koorts, osteoporose.

Als u het niet precies weet! Eerst even met arts of specialist overleggen.
Over sommige contra indicaties zijn de meningen in de medische wereld verdeeld. Het bovenstaande is daarom slechts een richtlijn die in de meeste gevallen geldt.

Opmerking !

Na een Tok Sen behandeling kan het voor komen dat er lichaam reacties op treden. Een natuurlijk proces het welk om die rede plaatselijk meer pijn kan veroorzaken dan wel tot kleine bloeduitstortingen kan leiden.

Tok Sen is een massage die door de eeuwen heen is toegepast door families in Chiang Mai het Noorden van Thailand. Omdat de Tok Sen massage van ouder op kind werd overgedragen, is er weinig theorie over te vinden. De kennis van deze oude massagevorm is 5000 jaar lang mondeling overgebracht. Deze massagetechniek heeft onder andere ook Chinese invloeden (acupunctuurpunten en meridianen). Tok = kloppen/vallen en Sen = energiebaan

Kosten Tok Sen therapie

1 uur € 55.-

Kvk. 65815343 
Start 13-04-2016