Wie ben ik?

Sinds april 2016 geef ik Thaise massage in Kerkrade, ik ben een ervaren en gediplomeerde masseuse uit Thailand en zal mij even voorstellen. Geboren en opgegroeid in Ban Nadee, Chumphae – Thailand, daar heb ik een opleiding als verpleegster gevolg en gewerkt in het ziekenhuis van Chumphae. In 1993 leerde ik mijn man kennen, en immigreerde in 1994 naar Nederland. In Nederland heb ik als eerste mij de taal machtig gemaakt. In 2002 besloot mijn man om in Thailand te gaan wonen en wij zijn samen met kind naar Thailand vertrokken. Toen ik in Thailand woonde wilde ik heel graag de Thaise massage leren om zo mensen te kunnen helpen bij vele klachten. Zo ben ik in 2005 begonnen aan mijn eerste massage, de voetreflex massage, daar behaalde ik mijn diploma bij het Ministry of Labour in Khonkaen. In het dorp waar ik woonde hielp ik vele mensen gratis als ze met hun klachten kwamen. Al snel wilde ik veel meer op het gebiedt van massage doen, en besloot nog meer opleidingen te volgen (2007). Ik heb mijn diploma’s gehaald voor, Traditionele Thaise massage, hoofd / schouder massage de Look Pra Kob massage, en het samen stellen van kruiden (Thai herbal massage) In 2008 ben ik naar de WAT PO gegaan, en heb mijn massage kennis uit gebreid bij de monniken in Bangkok. Hier leren ze je op oude traditie hoe je het best kunt masseren. Nu woon ik weer een tijdje in Nederland en wil ook hier de mensen helpen met mijn massage kennis en heb besloten in 2016 om mij aan te melden bij kvk onder nummer 65815343.

In januari 2019 ben ik naar Thailand gegaan om daar de opleiding te volgen van de Tok Sen therapie. De Tok Sen therapie heb ik met succes behaald en ben gecertificeerd. Deze massage werkt dieper door op spieren en pezen. Deze massage is een heftige massage en maakt uw spieren / pezen weer lekker soepel en los.
Lees hierover meer in massage en prijzen !